Uleiul de motor schimbat la timp prelungeste viata masinii

admin post on martie 22nd, 2018
Posted in Magazine Online Tags: , ,

Masina din garajul tau este un vehicul foarte sensibil. Daca nu ai grija de ea si nu ii faci verificari periodice s-ar putea sa o pierzi mai rapid decat te-ai fi asteptat. Unul dintre elementele care protejeaza motorul si are grija si de eficienta masinii tale la drum lung este uleiul de motor. Cu cat esti mai atent la nivelul sau si il schimbi mai des, cu atat si masina va putea sa isi faca treaba mai bine. Uleiul de motor trebuie schimbat destul de des, mai ales daca mergeti multi kilometri prin tara sau prin oras. Sunt si cateva semne care va trimit direct la service pentru inlocuirea uleiului.

In primul rand uleiul incepe sa fie negru si e nisipos, nu mai are consistenta necesara.

In al doilea rand motorul da semne de oboseala pentru ca uleiul e un lubrifiant pentru motor, piesele incep sa se frece unele de altele si se uzeaza rapid.

In al treilea rand trebuie schimbat uleiul cand scade nivelul sau, asta se poate vedea cu ochiul liber la o observare atenta. De regula uleiul de motor se schimba dupa un rulaj de 10.000 sau 15.000 km, dar depinde de la o masina la alta. Cam o data pe an se poate schimba fara probleme.

Tipul de ulei folosit depinde iar de masina si de producator, de ce recomanda el. In alegerea unui ulei pentru motor trebuie sa tineti cont de experienta firmei respective si de substantele folosite pentru producerea lui, de calitatea lui. Pe AutoAtu, primul hipermarket online de piese, puteti comanda ulei castrol la preturi bune, pentru toate tipurile de masini. Pe langa proprietatile deosebite ale acestui ulei de motor castrol, noul tip de ulei castrol 5w40 permite masinii sa aiba performante mult mai bune si asigura o lubrifiere adecvata pentru orice tip de motor, oricat de puternic.

Cautarea pe site este simpla, puteti gasi tipul de ulei castrol special pentru masina dvs., transportul este gratuit la comenzi de ulei de motor castrol peste 100 ron, produsele au garantie oferita de producator. Reducerile permanente la ulei castrol 5w40 si la piesele din stocurile prezentate pe site, navigarea simpla pe site, raspunsul rapid la oferte si promotiile in care poate fi inclus si un ulei castrol 5w40 la pret mic, iata doar cateva motive sa va cumparati uleiul pentru motor de la AutoAtu.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *