Top 5 strategii de pariuri sportive care dau randament

admin post on octombrie 9th, 2016
Posted in Diverse Tags: ,

PariuriX - Ritm (1)Oamenii vorbesc non-stop despre strategii câștigătoare la pariuri sportive, dar nu am auzit pe nimeni care să se fi îmbogățit din așa ceva. Ce e drept, știu mulți pariori care trăiesc din această activitate, dar vorbim doar despre un trai decent, nu despre yachturi și vile la Miami.
Nu există „strategia supremă”, ci doar scheme care dau randament și aduc venituri constante pe termen lung, cu o condiție: să fii disciplinat. Să nu te crizezi dacă ai o serie necâștigătoare și să nu te abați de la drumul pe care ai pornit. Orice strategie este gândită ca, atunci când iese pariul, să recuperezi ce ai pierdut și să iei și ceva peste.

Nu trebuie să fii programator la NASA

Pariorii cu ștate vechi știu că există n-șpe strategii. Îți voi spune care sunt primele cinci ca randament, în opinia mea. Nu trebuie neapărat să fie ceva complicat, cu niște formule matematice în care să-ți prinzi urechile. Așa cum fotbalul pare simplu când este jucat de Barcelona, Bayern sau Manchester City, poți face bani din pariuri dacă urmezi un plan bine antrenat.
Eu cred că cea mai interesantă schemă este cea a dublării mizei pe cotă 3, în cazul unui pariu pierdut. Mai este cunoscută drept strategia Martingale și eu o joc de obicei pe rezultate de egalitate, o căror cotă corespunde mai tot timpul cu cea dorită.

Rapidul lui Lucescu jr., mină de aur
PariuriX - Ritm (1)Prima dată când am auzit de ea am fost sfătuit așa: alege-ți o echipă care obișnuiască să facă egaluri. Pariază că face egal. Dacă nu face, dublează miza pentru etapa următoare. Și așa mai departe… Vă mai amintiți de Rapidul antrenat de Răzvan Lucescu? Era „aur” pentru strategia aceasta.

Problema este că ți se lungesc urechile dacă pariezi pe o singură echipă, o dată pe săptămână. Mai eficient este să pariezi pe meciurile dintr-o etapă, dacă se joacă pe rând. În actuala formă, Liga I este perfectă pentru a aplica strategie. Ideea e că trebuie să ai un buget consistent.

Trebuie să te țină bugetul

În primele șapte runde ale sezonului 2016-2017 s-a înregistrat cel puțin un egal. În prima și cea de-a treia etapă s-au terminat la egalitate ultimele meciuri ale rundei. Ce înseamnă asta? Sunt 7 partide în etapă:
Meciul 1: pierdută 1 unitate
Meciul 2: pierdute 2 unități. Total unități pierdute: 3
Meciul 3: pierdute 4 unități. Total unități pierdute: 7
Meciul 4: pierdute 8 unități. Total unități pierdute: 15
Meciul 5: pierdute 16 unități. Total unități pierdute: 31
Meciul 6: pierdute 32 de unități. Total unități pierdute: 63
Meciul 7: câștigate 64*3=192 de unități. Total profit: 192-63= 129
Așadar, dacă o unitate = 1 lei, ai nevoie de un buget minim de 63+64=127 de lei pentru a obține un profit de 129 de lei, în cazul în care se termină egal abia ultimul meci din etapă.

Easy money = big risk
PariuriX - Ritm (2)Acum să vedem o strategie pentru pariorii cărora le place să joace „ruleta rusească”. Se numește „Easy money”. Poate da randament dacă poți alege dintr-o ofertă bogată. Este cât se poate de „easy”: pariezi miză mare pe cotă mică. Nu este recomandată pe termen lung, pentru că mingea e rotundă și se poate întâmpla, într-o seară de toamnă, ca Barcelona să piardă pe teren propriu în fața lui Alaves. Dacă o joci, pune câștigul deoparte și pariază din nou miza inițială.

Alte trei strategii

Dacă ești parior priceput și ți se pare floare la ureche să câștigi un bilet pe cotă 3, atunci ți se potrivește „strategia în 3 pași”: pui trei bilete, fiecare să tripleze aceeași miză. Dacă iese unul singur, recuperezi toată „investiția”.

O documentare temeinică îți să șanse mari să câștigi la strategia golului pe intervalul următor. Casele de pariuri online fixează cote ok pentru intervale din 15 în 15 de minute. Dacă nu se înscrie în primul interval, mărești miza pentru următorul și tot așa.
Același principiu al măririi progresive a mizei este respectat și în „strategia Fibonacci”, în care miza este suma mizelor anterioare pierdute. Este nevoie de cotă 3.00 pentru a fi pe plus, după recuperarea pierderilor. Poți să probezi aceste scheme și pe Betfair, în secțiunea Sportsbook. Cu Betting Exchange este altă mâncare de pește. „Rețeta”, cu proxima ocazie.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *