Toata lumea iubeste colindele si cantecele de Craciun

admin post on ianuarie 30th, 2018
Posted in Diverse Tags: , ,

Sunt doua tipuri de oameni pe lume, cei care indragesc Craciunul si cei care se prefac ca nu il adora. Ratingul e dublu la radiorile care dau doar cantece de Craciun 24 de ore din 24, 7 zile din 7 sapte.

In 2011 100 de statii radio au trecut doar pe colinde in decembrie si s-au uitat cu bucurie cum incepeau sa curga incasarile si sa se mareasca profitul. A fost un caz in care au inceput sa fie difuzate colinde cu 11 saptamani inainte de Craciun.

In 2013 un radio din Syracuse a inceput sa difuzeze colinde din 5 octombrie. Asa ca daca vreti sa ascultati tot timpul colindele preferate nationale si internationale veti gasi destul radiouri fm si online care sa difuzeze muzica de calitate si variata de Craciun in decembrie sau chiar inainte de inceperea oficiala a sarbatorilor.

Chiar daca poate fi destul de enervant sa tot asculti colinde peste tot unde mergi sau in masina, acasa profitul celor care le difuzeaza e urias si asta pentru ca oamenii vor sa simta atmosfera de Craciun cat mai devreme posibil si cat mai mult.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *