Terapie si relaxare la dvs. acasa cu fotolii masaj ieftine cumparate online

fotolii-masaj-komoderDesi nu suntem constienti de efectele muncii la birou sau de cele ale alergatului pe teren cu diverse sarcini, organismul nostru se resimte imediat cand activitatile noastre se desfasoara mereu in pozitii nefiresti sau cand e pusa presiune prea mare pe articulatii si musculatura, pe schelet. De aici apar durerile si nevoia unei relaxari totale in fiecare zi sau macar in weekend. Un fotoliu masaj de la Komoder – ca sa vezi pretul fotoliilor pentru masaj poti intra pe site – v-ar putea ajuta sa nu mai aveti dureri in toate partile corpului si sa reusiti sa va eficientizati munca, indiferent unde s-ar desfasura ea.

Fotoliile de masaj de la Komoder cu efect terapeutic si de relaxare sunt ideale pentru tineri, adulti, batrani sau persoane care sunt nevoite sa stea mereu in fata unui calculator, la birou. Toate tipurile de masaj pot fi experimentate la dvs. acasa prin intermediul unui fotoliu cu masaj, masajul este unul profesionist, asemanator cu cel facut de maseur intr-un salon, este eficient si delicat in acelasi timp. Pe Komoder veti gasi mereu fotolii masaj ieftine cu butoane de rabatare, Zero Gravity, incalzire si chiar masaj complet cu perne de aer sau masaj vertical la brate, masaj cu role speciale. Variantele cu set maini mecanice 3D imita perfect masajul total efectuat de un terapeut, pot avea sisteme de leganare si tipuri de masaj special pentru diverse zone dureroare ale corpului. Multe modele de fotolii masaj pret mic se pot comanda via telefon mobil, au sistem de ioni negativi, sistem audio incorporat, controlul asupra masajului efectuat e permanent, se pot seta noi tipuri de secvente de aplicare a masajului sau se poate opta pentru cele presetate. Komoder comercializeaza doar cele mai noi modele fotoliu masaj de la iRest, Inada, Tokuyo, Rokol si Human Touch, fotoliile sunt silentioase, usor de setat si de intretinut, nu ocupa loc mult, au un design compact, au cursa lunga de masaj, folosesc diverse tehnici de masaj in paralel sau separat, dupa cum vrea clientul. Panoul de control al unui fotoliu cu masaj de la Komoder este simplu de utilizat, afisajul este digital, se poate controla complet orice miscare si orice proces.

Plata fotolii masaj ieftine se poate face si online, in sase rate, in pagina fiecarui produs sunt si pareri ale clientilor despre fotolii masaj pret bun, comanda se poate prelua telefonic sau poate fi primita dupa completarea formularului special. Transportul este gratuit pentru fotolii de masaj Komoder, testarea este si ea gratuita, fotoliile vin cu manuale de utilizare in limba romana, se monteaza simplu, garantia este de doi ani, putand fi extinsa pana la 5 prin sistemul post-garantie. Ca sa va faceti o idee despre oferta cereti un pret fotoliu masaj prin completarea formularului special si asteptati sa fiti contactat de un reprezentant al magazinului online. Dupa ce veti primi o oferta de pret fotoliu masaj veti putea decide foarte usor care e cel care vi se potriveste si va poate ajuta sa va tratati si sa va relaxati.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *