Semne care iti spun clar ca aerul tau conditionat are nevoie de reparatii

admin post on octombrie 8th, 2018
Posted in Casa si Gradina Tags: ,

Aparatele de aer conditionat moderne sunt facute pentru a putea fi folosite cat mai multa vreme. Perioada de folosire cu eficienta maxima depinde de modul in care e utilizat aerul conditionat, de calitatea pieselor si a circuitelor, a agentului de racire, de firma producatoare. Pe masura ce imbatraneste aerul conditionat, ca orice aparat, incepe sa dea semne de functionare incorecta. Daca stim sa le descifram si mergem imediat la un service aer conditionat pentru a chema specialistii acasa putem sa ii prelungim viata aparatului nostru. In ce conditii trebuie sa ajungem neaparat la un service pentru reparatii aer conditionat?

In primul rand cand aparatul nu mai porneste deloc. E bine sa va asigurati ca termostatul de ambianta nu e pe „rece”, de faptul ca aveti curent electric in casa, dar si de existenta unei temperaturi corecte setate in aparat. In al doilea rand cand, desi aparatul merge, racirea e inexistenta sau e foarte proasta. Daca temperatura setata e mica si tot nu aveti racirea dorita va trebui sa va adresati de urgenta unui service ce poate efectua reparatii aer conditionat sector 2 la domiciliu. In al treilea rand aparatul de aer conditionat merge, dar are zgomote ciudate. Ele se pot datora unor defectiuni diverse, aici aveti nevoie de specialistii de la un service aer conditionat, pentru o diagnoza corecta. In al patrulea rand veti avea nevoie de serviciile unei firme care se ocupa de reparatii aer conditionat si cand aparatul miroase urat.

Ca sa evitati contaminarea aerului filtrul va trebui schimbat sau desfundat, iarasi lucruri pe care le poate face doar un specialist cu experienta. In al cincilea rand mergeti la un service pentru reparatii aer conditionat sector 2 si atunci cand sesizati ca aparatul de aer conditionat aer cicluri prea scurte. Nu e anormal ca un aparat de acest fel sa porneasca si sa se opreasca cu o anumita frecventa, dar daca frecventa e prea mare si temperatura de afara nu e schimbata atunci veti contacta o firma cu experienta in reparatii pentru aceste aparate. Nu in ultimul rand va fi nevoie sa va adresati unui service cand vedeti ca apar curgeri de apa din si pe langa aparat. Pentru a nu se ajunge la scurtcircuite e bine sa chemati echipa de la service pentru diagnoza corecta si rapida la cele mai bune preturi.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *