Produse din plante de pe hotarele noastre iti pot fi livrate oriunde

admin post on iunie 23rd, 2017
Posted in Magazine Online Tags: ,

Fiind de mai multi ani peste hotare, am simtit destul de mult lipsa produselor naturiste de acasa. Fie ca este vorba despre ceaiuri medicinale, pictauri si siropuri din plante sau produse apicole, atunci cand esti peste hotare, atat calitatea, cat si pretul acestora sunt mult mai diferite. Astfel, am inceput sa caut posibilitatile de cumparare online de produse naturiste care sa fie livrate si peste hotare. Intr-adevar, am reusit sa gasesc un magazin online, romanesc, care contine o gama variata de produse naturiste pe care poti sa le comanzi si care iti sunt livrate si peste hotarele tarii.

Cred ca foarte multi dintre cei care se stabilesc peste hotare sau sunt plecati pentru o perioada mai indelungata au simtit lipsa medicamentelor de acasa sau a produselor naturiste, pentru mentinerea unei stari generale bune a sanatatii. Deoarece intreaga noastra familie s-a mutat peste hotare, nu aveam posibilitatea sa primesc colete cu acele produse romanesti de care aveam nevoie, de aceea, la prima comanda pe acest site de produse naturiste, am ales sa imi fie livrate mai multe produse pentru copii, deoarece stiam deja cat de bune si utile sunt pentru sanatatea copiilor mei, inca de acasa, cand locuiam in Romania. Livrarea produselor pe care le-am comandat a fost gratuita, deoarece am plasat si o comanda mai mare decat suma indicata pentru livrare fara costuri. Am platit prin transfer bancar si am asteptat sa imi fie livrata comanda.

Am primit toate produsele in timp util si am fost placut impresionata de punctualitatea si de profesionalismul cu care au fost livrate. Desigur, magazinul are si optiune de returnare in decurs de 14 zile, in cazul in care nu esti multumit de produs, insa nu a fost situatia mea.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *