Nunta cu farmec aparte

admin post on octombrie 6th, 2016
Posted in Servicii Tags: , ,

adamos-bandMuzica si voia buna sunt esentiale pentru orice nunta, indiferent in ce parte a tarii se desfasoara. Insa mai mult ca oriunde, in Moldova muzica de calitate si antrenul sunt foarte importante la un eveniment de natura nuntii. Fiind un moment unic pentru miri si pentru toti participantii la petrecerea de nunta se prefera formatie cu experienta, cum e si Adamos Band, o trupa care sa poata sustine un recital integral intins pe mai multe ore, care sa aiba in repertoriu atat muzica populara, cat si muzica usoara de cea mai buna calitate.

Pentru ca moldovenii stiu sa se distreze poate mai bine ca oricare altii, petrecerile de nunta din zona Moldovei sunt mereu foarte dinamice, cu zambete cat e noaptea de lunga si un chef nebun de „joc”. Intrucat sunt foarte multe formatii de nunta care pot sa transforme petrecerea intr-un festival muzical de bun gust alegerea uneia dintre ele va tine cont de tipul si de genul formatiei, de cat de cunoscuta este si de recomandarile de la prieteni sau alte rude care au mai auzit-o cum canta. Pe de alta parte, formatia trebuie sa aiba cat mai multe instrumente, muzica sa fie de calitate, instrumentistii si vocalistii sa aiba studii de specialitate, numarul de piese cantate sa fie cat mai mare.

Nunta in Iasi, un oras superb si plin de locuri foarte bune pentru petrecut in tihna, va fi una de neuitat in acordurile melodiilor superbe ale formatiei Adamos Band. Formatia este cunoscuta, are un repertoriu vast, poate interpreta live piese romanesti si internationale, muzica populara si hituri ale momentului, instrumentele sunt de cea mai buna calitate, sonorizarea este perfecta astfel incat fiecare petrecere de nunta sa fie cat mai dinamica si mai placuta pentru oricare dintre invitati. Adamos Band va aduce in centrul atentiei mirilor si tuturor invitatilor unele dintre cele mai indragite piese intrepretate intr-o maniera personala, reorcherstrate acolo unde sound-ul o cerea. Cu fiecare melodie cantata live in fata invitatilor si familiilor mirilor atmosfera va deveni din ce in ce mai placuta, toata lumea va dansa cat tine noaptea si se va distra pana in zori in acordurile de neuitat ale formatiei iesene.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *