Imprimanta ideala pentru birou

admin post on martie 2nd, 2016
Posted in Magazine Online Tags: , ,

imprimanta-birouPunerea pe picioare a unui birou nou pentru o companie mica se poate dovedi o provocare la care cu siguranta nu te asteptai, de la alegerea spatiului si pana la echiparea cu aparatura si birotica. Daca pentru alegea mobilierului nu e nevoie de prea mari batai de cap, cand vine vorba depre tehnologie incep deja sa apara semnele de intrebare si problemele. „Am nevoie de un PC performant si nu prea scump”, „oare e bine sa aleg un laptop sau un PC?” „am nevoie de o imprimanta ieftina pentru biroul meu, dar nu stiu mai nimic despre imprimante..” sunt doar cateva dintre intrebarile pe care ni le punem la inceput de drum.

Pentru a gasi imprimanta ideala pentru necesitatile tale, primul raspuns pe care trebuie sa ti-l dai este pentru ce tipuri de print va fi folosita, daca este vorba de imprimari alb-negru sau color, si de asemenea, daca ai nevoie si de calitate pentru prezentari cu imagine. Gandeste-te daca vei avea nevoie si de scanner sau fax, sau daca ai nevoie de conectivitate, caci exista si variante de imprimanta ieftina care ofera aceste functii si chiar conectivitate wireless.
Din punct de vedere al tipului de printare, varianta cea mai buna pentru birou va fi o imprimanta laser, perfecta datorita vitezei mare de printare. Puteti gasi fie o imprimanta laser cu pret de achizitie mic, dar care se va dovedi mai costisitoare la capitolul consumabile, sau una cu pret de achizitie ceva mai mare, dar care se poate dovedi o imprimanta ieftina in timp, pentru ca nu veti cheltui o avere pe cartuse toner. Chiar si atunci cand veti folosi cartuse toner pentru imprimanta originale, nu compatibile, veti descoperi ca mentineti costurile la niveluri foate scazute.

Cele mai noi oferte pentru acest tip de imprimanta laser le veti gasi la cartuse-shop.ro, magazinul online pentru imprimante, cartuse pentru imprimante, atat originale cat si compatibile, care ofera in plus si servicii de reincarcare toner. Tot la Cartuse Shop gasiti si imprimante inkjet, dar si cele mai noi imprimante 3D, multifunctionale, scannere, hartie foto si hartie copiator, kituri de refill, precum si alte accesorii de care cu siguranta veti avea nevoie in viitor.

Aici veti gasi la preturi foarte avantajoase, produse de top ale celor mai renumite si de incredere branduri de printing – HP, Canon, Epson, Samsung, Lexmark, Minolta, Brother, Xerox, Oki.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *