Garantia igienei perfecte si utilizare usoara, atuuri ale toaletelor automate ecologice

admin post on mai 11th, 2015
Posted in Diverse Tags: ,

toalete-automateDintre toate tipurile de toalete publice intalnite, cele mai practice sunt toaletele ecologice automate. Toaletele ecologice automate sunt foarte bune si foarte sigur de utilizat prin prisma faptului ca dupa fiecare folosire se curata automat, fara sa fie nevoie de interventia umana.

Sistemul de functionare al acestor toalete automate este foarte simplu, igienic si rapid. Dupa ce individul a terminat de folosit toaleta aceasta se curata si se dezinfecteaza automat, incepand cu podeaua. Dupa ce podeaua, unde se pot cuibari foarte multi microbi si poate capata mirosuri insuportabile din cauza urinei ajunsa pe jos in diverse situatii se trece la curatarea dezinfectia si uscarea vasului de toalete pe interior si exterior. Asa, la urmatoarea folosire, daca cineva va sta pe colacul de toaleta nu va risca sa se imbolnaveasca sau sa se trezeasca cu infectii foarte grave ale organelor genitale.

Pasul urmator ar fi ventilarea si spalarea cabinei, pentru a mentine un miros placut in interiorul toaletei. Interiorul bazinului va fi igienizat si spalat cu ajutorul jetului de apa declansat automat atunci cand se foloseste toaleta ecologica, interiorul si exteriorul bazinului se curata perfect si se usuca suprafata de sedere imediat dupa ce individul pleaca din toaleta. Multe toalete automate sunt facute din panouri de ciment armat cu fibra de sticla, vopseaua este antigraffiti, suprafata ocupata pe teren este mica, consumul de energie si apa fiind mic. Structura monobloc si toate facilitatile gasite in cabine, impreuna cu iluminatul si asigurarea unui miros placut inauntru sunt doar cateva dintre marile avantaje ale toaletelor moderne din locurile publice.

Spalatul pe maini dupa utilizarea toaletei este foarte usor pentru ca si sistemul de apa de la canal este automatizat, uscarea mainilor fiind si ea la fel de simpla. Timpul de utilizare programat permite dezactivarea ei daca nu este folosita, la fel cum nu este permisa si intrarea a doua persoane deodata in toaleta publica. Un alt avantaj al toaletelor automate este ca la finalul spalarii, inainte de a lasa toaleta gata de folosire sunt testate toate aparatele si sistemele interne pentru a garanta igiena impecabila a toaletelor.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *