Gandeste-te la siguranta liftului inca inainte de alegerea acestuia

admin post on august 27th, 2016
Posted in Servicii Tags: ,

lifturiDaca cladirea in care isi desfasoara activitatea angajatii tai are mai multe etaje si dotarea cu un lift este mai mult decat necesara confortului acestora, atunci trebuie sa iei cu responsabilitate sarcina de a gasi o firma prestatoare de servicii ce tin de vanzarea si instalarea de lifturi, deoarece trebuie sa te gandesti la siguranta oamenilor inca inainte de alegerea unui lift pe care il vor folosi.

Desigur, prezenta liftului este un plus de confort pentru cei care isi desfasoara activitatea la birou, in cladirile cu multe etaje si doresc sa economiseasca din timpul lor. In cazul cladirilor cu un flux si mai mare de oameni, trebuie gandit un concept special si alegerea unui lift care sa faca fata fluxurilor si cerintelor.

Inainte de a lua decizia de instalare a unui lift, trebuie neaparat sa te consulti cu firma specializata, care va face multiple recomandari, printr care si daca este mai bine sa instalati un lift hidraulic sau lift electric. In rest, de partea tehnica si de instalare se vor ocupa specialistii.
Partea ta de responsabilitate este sa te asiguri ca liftul care va fi instalat este alegerea perfecta. Trebuie sa te asiguri ca aceste lifturi ofera siguranta si ca functioneaza in baza principiului de emergenta automata, adica nimeni nu va ramane blocat acolo si are sisteme de salvare automata. Pe langa asta, analizati traficul de persoane si optati pentru un lift care sa necesite un timp de asteptare redus.

In functie de numarul de persoane care activeaza in cladire, puteti opta pentru un lift cu capacitati mai mari sau mai mici. Nu ignorati si aspectele ce tin de protectia mediului, astazi exista lifturi dedicate reducerii impactului asupra mediului.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *