Folosesc arme, au forturi portabile, fac baricade

admin post on noiembrie 28th, 2017
Posted in Diverse Tags: , ,

In timp ce se deplaseaza pe fundul oceanului caracatitele pot cara diverse lucruri, de la peturi la coji de nuc de cocos sau diverse alte lucruri pentru a se pazi de dusmani si a vana in voie. Cand vine pradatorul, caracatitele se ascund in casele facute din toate aceste materiale.

Din forturile portabile isi urmaresc prada, la intrarea in locuinte isi monteaza baricade ca sa nu fie atacate pe nepusa masa, baricade facute din pietre, cochilii, betisoare. Ca sa aiba baricadele dorite caracatitele stau si tot cauta obiectele perfecte ore intregi.

S-a ajuns sa aiba si arme de atac pe care sa le foloseasca cu indemanare de pistolar, nu se multumesc sa arunce cu cerneala lor sau cu cochilii, multi pesti pe care-i mananca o caracatita cad in capcanele lor si sunt ucisi pe loc.

Unele specii care nu au nici sapte centimetri se folosesc de tentacule pentru a se apara, fiecare tentacul devenind o arma foarte puternica. Practic nimeni care se pune cu o caracatita nu va castiga vreodata vreo batalie.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *