Evaluarea performantelor sexuale va fi mai simpla. A aparut smart-prezervativul

admin post on martie 23rd, 2017
Posted in Diverse

smart-prezervativulDe fiecare data cand esti cu o partenera sau un partener esti tentat/tentata sa spui ca a fost bine sau mai bine decat in alt moment de intimitate. Subiectivismul e la el acasa, fiecare partener poate simti diferit placerea din timpul actului sexual, barbatii pot sa fie poate putin mai „largi” la apreciezi mai ales daca partenera are asteptari destul de mari. Specialistii si designerii companiilor producatoare de tehnologii smart s-au gandit si la acest aspect si au scos pe piata prezervativul inteligent adaptat secolului 21.

Cu o denumire care nu iti spune mai nimic la prima vedere, i.Con, prezervativul scos pe piata de o firma britanica se poate conecta la internet ca orice device smart, colecteaza datele din timpul partidei de amor si ti le pune la dispozitie spre analiza si reflectie in momentele de calm de dupa. Prezervativele sunt potrivite pentru toate varstele, in pachetele comandate exista un set intreg si inele speciale care sunt fixate la baza organului genital masculin. De ce mai e nevoie si de inel? Acolo e creierul device-ului, inelul masoara durata actului sexual, grosimea organelor sexuale, caloriile pe care le-ai ars cat timp ai avut o noapte fierbinte cu partenera, numarul de miscari executate in perioada partidei de sex, temperatura pielii si frecventa contactelor sexuale. Toate datele colectate sunt trimise in timp real la o aplicatie care se instaleaza pe mobil, inelul are nanocip asa ca poate procesa foarte repede tot ce tine de performanta ta in pat.

In plus, pentru cei care vor sa stie si mai multe despre cat de bine a mers treaba aplicatia afiseaza si viteza miscarilor din timpul penetrarilor, frecventa sexului si pozitiile incercate de-a lungul timpului. Autonomia dispozitivului este foarte mare, sase sau opt ore live, asa ca te poti baza pe ea cel putin cateva saptamani, se poate reincarca via usb si este foarte simplu de utilizat si igienizat, nu provoaca neplacere in timpul actului sexual. Pretul este pe masura, 60 de lire, se gaseste deocamdata in Marea Britanie, dar compania promite sa-l distribuie si in alte tari unde exista parteneri dornici sa stie exact ce fac si cum pot sa-si imbunatateasca performantele.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *