Esti pasionat de design vestimentar?

admin post on octombrie 13th, 2015
Posted in Diverse Tags: ,

masina-de-cusutAi ceva idei de design vestimentar si vrei sa le pui in practica cat mai rapid? Iti doresti si o masina de cusut puternica si flexibila, care sa functioneze ireprosabil? Totul e acum mai simplu cu masina de cusut profesionala Brother Innov-Is 35, printre cele mai bune modele de pe piata si cele mai rezistente. Noua masina de cusut are un raport pret-calitate mai bun decat alte tipuri de masini automate, are peste 70 de tipuri de cusaturi, dintre care 29 sunt utilitate, 41 sunt decorative si sapte modele de butoniera automata.

Coaserea cu ac dublu la doua culori si selectarea electronica a programelor va transforma munca creativa intr-o joaca, eficienta si randamentul fiind mereu la standarde ridicate. Pe ecranul LCD sunt afisati mereu parametrii cusaturii si mesaje de eroare astfel ca veti sti mereu cand ati folosit corect masina de cusut profesionala Brother Innov-Is 35, butoanele de comanda sunt amplasate la indemana, pentru manipularea usoara a aparatului. Stabilitatea masinii este mentinuta cu ajutorul sasiului robust, iar pentru maneci, de exemplu, puteti sa utilizati bratul liber pentru coasere tubulara sau circulara. Butonul pornit-oprit, care permite oprirea imediata a masinii sau pornirea ei foarte rapida si butonul de intarire cusatura sunt gandite in asa fel incat sa usureze si mai mult lucrul cu modelul Brother Innov-Is 35.

Daca aveti probleme cam des cu schimbarea directiei de coasere si vreti sa o realizati exact pe impunsatura dorita, atunci veti putea folosi cu incredere butonul special pentru oprirea acului in material, dar si pe cel pentru reglarea vitezei de coasere, pentru a nu strica materialul. Alte caracateristici interesante care v-ar putea determina sa va indragostiti de masina de cusut automata sunt sistemul automat de bagat ata in ac, iluminarea zonei de coasere cu led, accesorii foarte multe pentru diferite tipuri de operatiuni si panoul de prezentare a cusaturilor.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *