De ce unii oameni pur si simplu nu ne ajung la inima

admin post on octombrie 12th, 2013
Posted in Diverse Tags: , ,

first_memory_by_anotheroutsider-d5mbexdAti observat vreodata ca daca te asezi pe o banca si este cineva strain iti vine fie sa te dai mai departe fie sa te apropii? Iar daca stai aproape te simti bine in prezenta sa, esti in largul tau. Si daca stai departe, in cateva secunde pleci.

Eu cred ca e vorba de un simplu magnet care ori se respinge ori se atrage. Zilele trecute stateam linistita pe banca, intr-un parc luminos, cu frunze cazute pe jos. O placere de vreme in ultimul timp, o toamna blanda, aurie si cu soare. Mai mare minunea sa stai in bataia vantului blajin. a venit o fata blonda langa mine, nu fac niciun fel de aluzii. Era frumusica frumos si elegant imbracata. Parfumul ei a inundat parcul, dar cand s-a asezat langa felul i care a gesticulat nu stiu ce, felul in care a luat loc pe banca aia sau simplul fapt ca nu si-a cerut cumva voie sa impartim banca, cred ca m-a facut sa plec cu repezeala de acolo. Stiu ca nu e politicos, dar langa unii oameni chiar nu poti sa stai.

Eu mi-am dat seama de multa vreme ca nu ai ce sa faci cand pur si simplu nu placi pe cineva. Singurul lucru pe care il poti face e sa iti vezi de ale tale. Imi amintesc ca la un moment dat oamenii ma criticau cand le ziceam ca nu-mi plac unii oamenii de la prima vedere si altii imi plac tot de la prima vedere. Dau sanse, chiar daca nu plac un om din prima, dar le au in zadar pentru ca stiu ca o sa ma dezamageasca. Dau sanse numai de dragul de a incerca si de a vedea poate ma insel.

Dar cred ca fiecare din noi avem anumite sentimente sau cum le zicem mai nou “feelinguri” atunci cand cineva nu ne place. Nu ne putem impotrivi firii.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *