Cum sa iti alegi cea mai buna imbracaminte outdoor

admin post on martie 2nd, 2014
Posted in Diverse Tags: ,

echipament-outodooarCea mai buna imbracaminte outdoor nu este intotdeauna cea mai scumpa, insa chiar si asa ea se ridica la preturi destul de maricele. Chiar daca in general costurile sunt putin mai ridicate, calitatea este direct proportionala, iar pe site-ul www.camping-outdoor.ro aveti la alegere dintre cele mai variate oferte, desigur si cele mai bune preturi.

Imbracamintea outdoor reprezinta un sistem foarte complex mai ales pentru ca ea variaza in functie de anotimpuri in primul rand, dar si in functie de conditiile climatice, de traseele alese si multe altele. Incaltamintea de pilda, poate varia de la sandale pana la bocanci rigizi de munte, care sa va ajute la catarea pe stanci in conditii climatice nefavorabile si care sa va ofere o aderenta perfecta. Sandalele de trecking chiar daca nu sunt atat de cautate, sunt mai indicate pe timp de vara, deoarece ele permit aerisirea mai buna, insa pentru munte nu sunt totdeauna cele mai potrivite mai ales pentru ca in expeditiile montane intalnim tot felul de intemperii care nu sunt mereu usor de trecut. Imbracamintea outdoor trebuie sa includa si o serie de accesorii dintre care cele mai importante sunt: rucsacul, acesta trebuie sa fie bine echilibrat si rezistent, betele de trecking care trebuie sa prezinte si rezistenta insa si elasticitate, in acelasi timp sa fie cat mai usor de folosit si desigur sa nu aiba o greutate mare.

Expeditiile montane insa se pot dovedi a fi si friguroase, ceea ce necesita desigur si o vestimentatie adecvata, de regula anti vant, termoizolatoare dar care sa permita si respiratia corespunzatoare a corpului. Aici includem atat gecile cat si imbracamintea pentru piele, pantaloni cat si colanti. In prezent se gasesc produse la o calitate ridicata care nu numai ca ofera un confort adecvat, insa va pot ajuta si sa va preotejati de neplaceri.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *