Chipuri care mi-au placut

admin post on ianuarie 30th, 2015
Posted in Diverse Tags: , ,

mama-si-fiicaMama

Primul chip drag pe care l-am vazut din clipa in care m-am nascut a fost mama mea, un chip dragut si blajin si inca tanar. Mi-a placut extrem de mult acest chip dragut, blond si cu ochi albastri, care mi-a zambit frumos inca din prima clipa si mi-a placut sa vad cum se apleaca peste patul meu de mic copil, si mi-a placut felul in care m-a luat in brate si mi-a zambit. Mi-a placut sa ma apropii de acest chip frumos sis a sug laptele dulce de la san si mi-a placut sa vad cum ma strange in brate cu dragoste si cum ma strange in brate si cum ma alinta frumos.

Mi-a placut sa stiu ca acest chip ma va alinta si ma va iubi toata viata si va fi cea care va fi alaturi de mine in clipele dificile si ma va face fericita chiar si in momentele cele mai dificile si mai grele din viata mea. Mi-a placut acest chip care m-a alintat si m-a facut mai vioaie, mai fericita si mai intelegatoare, mi-a conferit un alt sens vietii si m-a facut mai buna si mai blajina. M-am bucurat de prezenta ei de fiecare data cand am avut o problema si mi-a placut cum ma alinta, ma mangaia cu vorbe calde si ma facea extrem de fericita. Imi plac vorbele ei care m-au dojenit sau m-au incurajat si mi-a oferit un sens nou vietii si mi-a oferit sansa sa fiu mai linistita si sa ma pot baza pe sprijinul ei in anumite momente dificile ale vietii sau in viata cotidiana.

Este o persoana dinamica si activa care stie sa ma incurajeze si sa ma faca mai fericita si mai linistita in fiecare moment al vietii si mi-a placut felul in care m-a facut sa ma simt mai implinita si sa trec mai usor prin viata. Este o persoana foarte intelegatoare si foarte linistita care stie ce vrea de la viata si care este pregatita pentru orice dificultate pentru a ma ajuta pe mine.

Este una din persoanele la care tin cel mai mult in viata si persoana care te face sa te simti mai bine in momentele dificile ale vietii si care te poate sprijini, incuraja sau te poate face sa te simti mereu mai bine. Este o persoana draguta, cu chip vesel si blajin, cu ochii albastri migdalati si cu privirea galesa, cu parul lung si blond asemenea Ilenei Cosanzeana si care este mereu intelegatoare si fericita.Imi place cum se poarta cu mine si cum ma intelege de fiecare data si imi place cum intra in viata mea in cele mai grele clipe si stiu ca este un umar pe care ma pot sprijina si ma pot face mai fericita, ma pot incuraja si pot razbi prin cele mai dificile momente ale vietii.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *