Centrul medical Arena, clinica ce are grija de inima ta

centrul-medical-arenaInima este organul care functioneaza ca un motor al intregului organism, care nu are voie sa se strice sau sa fie avariata, iar atunci cand este, intregul organism se resimte, iar efectele se vad imediat. Inima este cea care are nevoie intotdeauna de conditii optime pentru a functiona la parametri normali – forma fizica, sport, mancare sanatoasa, fara alcool, tutun si cafeina, controale periodice, etc. Si din pacate tocmai inima este cea pe care o neglijam, cea pe care o punem tot timpul pe ultimul loc atunci cand facem vizita anuala la medicul de familie. Evident, pe ideea “lasa, ca doar nu mi s-o intampla tocmai mie”! Si totusi… stilul de viata actual nu face altceva decat sa atace in fiecare zi inima. Stresul si grijile vietii cotidiene, oboseala si alimentatia de proasta calitate, sedentarismul si excesele de produse nocive, toate sunt factori ce agreseaza organismul, in mod special inima.

La Centrul Medical Arena afectiunile cardiovasculare sunt depistate si tratate din timp, atata timp cat si pacientii decid sa aiba grija de sanatatea lor. Aparatura moderna si specialistii in domeniul cardiologiei promit servicii moderne de diagnostic si ecografie cardiaca si arteriala la standarde maxime de profesionalism si calitate. Centrul dispune de un aparat EKG, un ecocardiograf performant cu sonde pentru cord si vase, un holter pentru tensiune arteriala si un holter EKG, toate extrem de utile cand vine vorba de evaluarea cat mai completa si precisa a pacientilor care aleg sa fie tratati la Arena.

De asemenea, o discutie cu specialistii de la Centrul Arena va viza intotdeauna modificarea stilului de viata al pacientului, astfel incat bolile cardiovasculare sa fe prevenite, daca ele nu au aparut inca, iar daca au aparut deja primele semne de boala, acestea sa fie tinute sub control si sa fie evitate complicatiile. Atitudinea atenta si profesionista a personalului medical nu face altceva decat sa sporeasca gradul de confort si incredere al pacientilor.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *