Ce iti trebuie ca sa fii fericit? Poate o vizita in Norvegia

admin post on decembrie 5th, 2017
Posted in Diverse Tags: , , , ,

Pescuitul la copca si peisajele pline de vai va pot atrage de asemenea spre Norvegia. Fiordurile spectaculoase nu va dau sansa sa ve plictisiti, stancile abrupte montane sunt perfecte pentru catarari, cascadele si varfurile mereu pline de zapada adaugand un plus de exotism peisajelor care nu au cum sa te lase indiferent.

Croazierele pana la Cercul Arctic va vor incanta toata familia, de la mic la mare, puteti vizita si extremitatea glaciala a Europei pentru un peisaj care va va ramane intiparit in minte toata viata. Aurorele boreale sunt de neratat acolo, in Parisul Nordului se va cel mai bine, zona este situata in locul de maxima incidenta al aurorelor.

Daca aveti in familie si pasionati de munte si cataratori innascuti le puteti da sansa sa isi testeze limitele pe Galdhopiggen, cel mai inalt varf al masivului Jotunheimenului, iar in alta parte pot admira cascada de 200 de metri unica in zona respectiva.

In momentele de relaxare puteti vizita si muzeele dedicate vikingilor, puteti merge pe urmele cailor ferate de 114 kilometri sau pe drumul trolilor. Amatorii de pescuit pot prinde somon salbatic, pot face scufundari ca sa culeaga scoici si un safari alimentar in Roros.

Pasionatii de arta au in Norvegia un adevarat muzeu in aer liber, sunt monumente la tot pasul cu o arhitectura deosebita, Opera de Stat si Biserica Urnes sau muzeul de ghetar  al lui Sverre Fehn fiind doar cateva dintre atractiile de neratat din zona.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *