Camerele de supraveghere video pentru interior si exterior sunt la fel de utile si la case si in cadrul companiilor

camere-supraveghereSupravegherea video este deosebit de importanta atat pentru sediul unei companii, cat si pentru o casa sau o vila. In cazul unei companii, supravegherea video exterioara si interioara se realizeaza cu sisteme moderne de Camere supraveghere Comenzi, de preferinta AHD, cu rezolutii foarte bune si filmare HD permanenta, care permit extinderea acestora cu alte Camere de supraveghere video suplimentare fara a fi afectata functionarea acestora. Camerele de supraveghere pentru companii pot fi montate in interiorul sediilor, in fiecare birou sau pe holuri, in exterior, pentru a supraveghea non stop ce se intampla in curtea companiei si in dreptul intrarii.

La vile sau case, sistemele formate din Camere supraveghere video sunt la fel de performante, dar dimensiuni mai mici, se monteaza usor, fara a fi necesara interventia unei echipe, pot fi cumparate echipamente de monitorizare permanenta WiFi sau obisnuite, filmarea e posibila in ambele cazuri si noapte, exista senzori IR, iluminat. Daca la case se pot alege si camere cu rezolutii obisnuite, la companii este obligatoriu ca toate camerele din sistemele de supraveghere sa aiba o filmare HD de cea mai inalta calitate. Rezolutiile acestor Camere de supraveghere video digitale sunt de pana la 200 linii, lentilele camerelor au de la 2.8 mm la 6 mm, focalizarea este superioara, pot fi si varifocale, carcasele le protejeaza de intemperii si acte de vandalizare.

Comenzi.ro are pentru dvs. camere supraveghere video diverse, tip dome, camere ascunse, AHD si analogice, varifocale, pentru exterior si interior, originale, din materiale de calitate si la preturi excelente. Securitatea obiectivelor supravegheate de Camere supraveghere la preturi accesibile este garantata, functionarea echipamentelor de la Comenzi.ro este ireprosabila, camerele se monteaza rapid si usor, sunt total functionale dupa ce s-a terminat setarea echipamentelor, unele au senzor de imagine color pentru o filmare impecabila si observarea detaliilor necesarii identificarii oricaror elemente surprinse.

Produsele livrate clientilor sunt testate inainte de impachetare, se permite returul in 30 de zile de la primirea coletului, plata se poate face si in rate. Comenzile de Camere supraveghere la preturi accesibile facute din magazinul online se livreaza rapid, transportul e gratuit in toata tara pentru comenzile ce depasesc 300 lei si nu sunt mai grele de 20 kg. In plus, sistemele de supraveghere cu rezolutie inalta AHD au acum acelasi pret cu vechile sisteme analogice doar pe Comenzi.ro.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *