Cadou cu ,,parfum de rodiu”!

magazin-bijuterii-de-argintIn urma cu cativa ani, am primit din partea colegilor de birou rugamintea de a procura cadoul potrivit pentru prietena nostra care implinea o ,,frumoasa varsta” . (Asa se spune acum,varstei de dincolo de cele 35 de primaveri insorite!).
Valentina, colega noastra, implinea ,,frumoasa varsta” de 40 de ani si ne-am gandit sa-i cumparam ceva.
Nu puteam nici sa refuz trei domni si nici sa-i dezamagesc, astfel ca am purces la cumparaturi pentru cadou pe internet. Norocul meu era ca o cunosteam pe Valentina de cinci ani, petrecuseram impreuna cateva concedii si-i cunosteam gusturile.

Am crezut ca nu va fi o problema sa-i cumpar un cadou, dar cu cat treceam prin mai multe magazine online cu atat ma indepartam de decizie.
Oscilam cu gandul intre o geanta si o esarfa, o bluza si o trusa cosmetica, un parfum, o pereche de manusi, etc, etc. Nu ma puteam decide pentru ca nu aveam multumirea deplina asupra exemplarelor intalnite si asupra tipului de cadou.
Dupa cateva ore de vizitat magazine online mi-a venit ideea salvatoare, m-am gandit sa-i cumpar o bijuterie. Am vizitat cateva site-uri care mi-au atras atentia, dintre care unul a fost cu totul special. Am gasit pe www.zamoracollection.ro de departe cea mai mare varietate de bijuterii din argint cu pietre naturale si semipretioase, modele exclusiviste si unicat. Am vazut o pereche de cercei in set cu un inel, toate cu pietre de acvamarin si am decis pe loc ca nu poate fi ceva mai frumos, dar mi-am dat seamna ca nu pot face cadou un inel fara sa stiu marimea pe care o poarta persoana respectiva.
Nu puteam sa risc, cumparand un inel cu dimensiune nepotrivita. M-am consolat cu gandul ca e mai potrivit din partea colegilor sa-i cumparam un colier.

Frumusetea intamplarii a inceput abia acum. Erau o multime de coliere din argint, care mai de care mai frumoase, cu pietre colorate in cele mai diverse culori si nuante.
Am pus ochii pe unul cu zultanite si pe unul cu opal imperial si argint rodiat si nu ma puteam decide.
In cele din urma, informandu-ma despre calitatile loram decis: ,, cred ca e mai frumos colierul cu opal!”.
Am cumparat colierul cu opal si argint rodiat si l-am primit intr-o caseta superba oferita de acest magazin online de bijuterii din argint.

Cand am facut oficiul de a i-l oferi Valentinei i-am relatat si povestea lui si din ce colectie a fost cumparat.
De atunci am ramas fidela site-ului zamoracollection.ro si va recomand cu incredere sa vizitati acest magazin online.
Detine cea mai variata gama de bijuterii premium din argint rodiat din tara.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *