Articole de unica folosinta pentru orice gospodarie

admin post on iunie 23rd, 2017
Posted in Magazine Online Tags: ,

Articolele de unica folosinta se gasesc la toate colturile. Le gasim la piata, le gasim la chioscul din coltul blocului si desigur le gaism si in micile sau marile magazine de profil sau in supermarkerturi. Preturile difera, fiind direct proportionale cu calitatea, iar daca vorbim de preturi mici – atunci vorbim si de o calitate reduse a produslui, mai ales cand intra in discutie mult uzatele manusi din latex. Ideal este ca aceste produse de unica folosinta – manusi latex – sa ne ajute sa terminam treaba, dar daca alegem un produs mai ieftin cu siguranta nu vom duce la bun final nici curatenia dintr-o camera.

In ultimii ani, manusile din latex recomandate pentru uzul industrial au castigat teren in mai multe sectoare industriale, de la industria auto, industria alimentara si de procesare alimentara, la industria sanitara si altele. Manusile industriale din latex ofera beneficii optime de durabilitate, confort si dexteritate. Latexul ofera protectie impotriva majoritatii tipurilor de acizi, baze, clorine, iodine si formaldehida. Totodata, manusile din latex sunt rezistente si la patogenii transmisi prin sange si la al altor agenti de contaminare. Acestea ofera numeroase beneficii reale, in multe industrii. Exista, insa, persoane alergice la latex – in acest caz, manusile de unica folosinta din nitril si vinil sunt o alternativa foarte buna la manusi din latex.

Latexul natural este extras din seva arborelui de cauciuc si prelucrat in asa fel incat sa devina o bariera pentru protectie eficienta prin intermediul manusilor din latex. Manusile din latex natural au fost inventate in anul 1889 de William stewart Halsted, seful sectiei de Chirurgie de la spitalul Johns Hopkins, din dorinta de a-i proteja pe membrii personalului medical de dermatita cauzata de chimicalele medicale. De atunci, manusile din latex au devenit un instrument absolut necesar in industria medicala.

Printre caracteristicile importante ale latexului se numara usurinta cu care acesta iau forma mainii, simtindu-se aproape ca o a doua piele. Latexul nu afecteaza in niciun fel dexteritatea, lucru extrem de important, de pilda, in domeniul medical – chirurgii, dentistii si asistentii dentari, insarcinati cu dirijarea a diverse obiecte de mici dimensiuni se numara printre expertii medicali care beneficiaza, in primul rand, de aceste calitati ale manusilor din latex. Manusile din latex nu afecteaza, de altfel, nici sensibilitatea tactila necesara in aceste cazuri.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *