5 motive de a calatorii cu avionul

admin post on martie 24th, 2014
Posted in Turism Tags: ,

airplaneCalatoria cu avionul a devenit o experienta la indemana oricui. Posibilitatea cumpararii online a biletelor de avion, dar si introducerea zborurilor low-cost sunt doi dintre factorii care au popularizat si eficientizat in ultima vreme zborul cu avionul. Accesibilitatea din punct de vedere al pretului, dar si dezvoltarea internetului au adus dezvoltarea comertului online, chiar si atunci cand vine vorba de bilete avion.

1. Avionul este cel mai sigur mijloc de transport. Cifrele nu mint, iar statisticile au dovedit faptul ca numarul de victime rezultate din calatoriile cu avionul este cel mai scazut, comparativ cu oricare alt mijloc de transport, fie el terestru sau acvatic.

2. Avionul este, fara indoiala, cel mai rapid mijloc de transport. Acest lucru este important pentru ca ne putem baza pe eficienta si pe timp de calatorie redus. In felul acesta ne vom putea bucura mai mult de destinatia de vacanta, fara sa petrecem prea mult timp pe drumul pana acolo.

3. Calatoria cu avionul este o experienta unica in viata. Fiecare zbor cu avionul este diferit. Vremea, natura, norii, vantul sau fronturile atmosferice au grija sa iti ofere calatorii unice cu avionul.

4. Un motiv important de a calatorii cu avionul este consultanta permanenta de zbor prin intermediul insotitorilor de zbor. Orice intrebare sau nevoie pe care o aveti, le puteti comunica acestor persoane, iar raspunsurile le veti primii indata. Veti avea parte mereu de domni sau domnisoare cu fete vesele si zambitoare, care va vor sta la dispozitie in orice moment al calatoriei.

5. O calatorie cu avionul poate sa implice costuri mult mai mici, decat o calatorie cu trenul sau cu masina. Daca rezervati biletele online cu ceva timp inainte de plecarea in calatorie, atunci veti avea ocazia sa beneficiati de oferte incredibile de pret, pornind chiar de la 5 euro pe distante de mii de kilometri.

FacebookLinkedInGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *